RO
EN
ES
IT
FR
DE
 
 
Servicii conexe traduceri
Localizarea este un serviciu foarte important, care presupune realizarea şi adaptarea traducerilor in functie de ţara şi de realitaţile sociale şi culturale ale spaţiului politic/geografic respectiv. Mesajul traducerii va ajunge CORECT  la publicul ţinţă numai dacă se are în vedere şi LOCALIZAREA  traducerii dvs.

Servicii
DTP

Este un alt serviciu important, care presupune respectarea formatului documentului din limba sursă şi realizarea traducerii in limba ţintă in formatul respectiv. Imaginile, tabelele, graficele documentelor dvs. se vor regăsi, astfel, şi în traducere, nemodificate şi transpuse corect şi complet.

Legalizarea

Legalizăm, la cerere, documentele traduse în cadrul biroului nostru de traduceri la Birouri Notariale cu care colaborăm. Pot fi legalizate traducerile documentelor oficiale, cele care poartă ștampila și semnătura instituțiilor emitente.

Apostilarea si supralegalizarea

Pentru ca actele dumneavoastră să fie valabile în străinătate, conform prevederilor stipulate în cadrul Convenției de la Haga, este nevoie ca ele să fie apostilate, traduse, legalizate și supralegalizate.

Obţinerea de vize

În vederea apostilării documentelor, este necesară în prealabil obţinerea unor vize pe documentele dvs. originale. Ne putem deplasa pentru dvs. la instituţiile abilitate care aplică aceste vize, dacă ne solicitați acest lucru.

Scanarea documentelor

În cazul traducerilor de: documentații tehnice, manuale de utilizare din orice domeniu, documente medicale sau alte documente care au imagini sau schițe inserate, vom scana și insera aceste imagini în traducere. În cazul în care aveți nevoie de traducerile dvs. scanate, le putem scana pentru dvs. și vi le putem trimite pe mail sau salva în format electronic.

Eliberarea  de exemplare în plus


Traducerile dvs. se eliberează întotdeauna în două exemplare. În cazul în care aveți nevoie de mai multe exemplare ale traducerii, vă eliberăm numărul de exemplare solicitat, cu un discount important.

Blogul Bufnitei Acta.Doc
25.10.2014
Perfectioneaza-te in domeniul traducerilor! Vino la cursul ACTA.DOC pentru traducatori!
Centrul de traduceri ACTA.DOC organizeaza, in perioada 15-16 noiembrie 2014, un curs intensiv de formare pentru traducatorii de engleza, italiana, spaniola, franceza si germana la inceput de cariera.
29.09.2014
3 lucruri despre traducerea corecta a materialelor de marketing
Materialele de marketing reprezinta una din marile provocari, deoarece localizarea presupune gasirea subtilitatilor de exprimare a caracteristicilor unui produs/serviciu, a beneficiilor, senzatiilor,
NEWSLETTER
+40 232 256.309
Lapusneanu Office
+40 232 249.288
Sf. Lazar Office

off line
optimizare seo