RO
EN
ES
IT
FR
DE
 
 
Traduceri autorizate
Documente juridice

Contracte, acte constitutive, acte de stare civilă/ identitate (certificate de naștere, căsătorie, deces, cărți de identitate, pașaport), caziere fiscale sau judiciare, diplome, foi matricole, certificate, adeverinţe, cărți de muncă, procuri, atestate profesionale.

Documentaţie tehnică şi de specialitate


Manuale de utilizare, instrucțiuni de instalare, fișe tehnologice, cataloage de prezentare, broșuri, manuale de construcție și/sau întreținere.

Documente medicale


Pentru companiile din domeniu medical și farmaceutic: manuale de utilizare aparatură medicală, prospecte de medicamente și prezentări de echipamente medicale, studii clinice, certificate medicale şi de analize; atestări şi certificări de calitate.
Pentru pacienţi: acte medicale personale, bilete de ieşire din spital, documentaţie clinică, avize şi adeverinte medicale, documentaţii pentru CAS.
Pentru medici şi specialişti din domeniul medical: documentaţii de specialitate, rezumate şi articole medicale pentru congrese, conferinţe şi seminarii.

Documente economice

Analize financiare, documente licitații, contracte, dosare de finanțare, bilanțuri contabile, documente contabile, scrisori de bonitate, certificate de conformitate, documente de leasing etc.


Pagini web

Traducătorii noștri, în colaborare cu webdesigneri, vor traduce, adapta și optimiza site-ul dumneavoastră în limba dorită, pentru a atinge publicul țintă dorit.


Etichete


Traducerea etichetelor tuturor produselor de larg consum comercializate pe teritoriul României este o obligație legală  pentru toți agenții economici sau importatori ai acestor produse, şi un drept al consumatorului român. Vă facilităm traducerea etichetelor de orice fel, şi pentru orice tip de produs, rapid, corect și profesionist.

Meniuri restaurante


Dacă vă doriţi să aveţi o imagine profesionistă şi clienţi străini multumiţi, asigurati-vă că meniurile din restaurantul dvs. sunt traduse corect. Traducătorii noştri competeţi vă pot ajuta şi vă pot consilia, astfel încât să aveţi o imagine impecabila, de profesionişti.Blogul Bufnitei Acta.Doc
25.10.2014
Perfectioneaza-te in domeniul traducerilor! Vino la cursul ACTA.DOC pentru traducatori!
Centrul de traduceri ACTA.DOC organizeaza, in perioada 15-16 noiembrie 2014, un curs intensiv de formare pentru traducatorii de engleza, italiana, spaniola, franceza si germana la inceput de cariera.
29.09.2014
3 lucruri despre traducerea corecta a materialelor de marketing
Materialele de marketing reprezinta una din marile provocari, deoarece localizarea presupune gasirea subtilitatilor de exprimare a caracteristicilor unui produs/serviciu, a beneficiilor, senzatiilor,
NEWSLETTER
+40 232 256.309
Lapusneanu Office
+40 232 249.288
Sf. Lazar Office

off line
optimizare seo