RO
EN
ES
IT
FR
DE
 
 
Servicii de traduceri pentru companii
Colaboarea cu o firmă specializată de traduceri, legalizări și interpretariat vă garantează economie de bani și timp. Oferta noastră specială pentru companii include următoarele servicii:

  • Traduceri autorizate precum: documentații pentru înființări societăți, documente juridice eliberate de orice instituție publică (Registrul Comerțului, Judecătorie, Tribunal, Direcția Finantelor Publice etc.); documentații tehnice, economice, documentații necesare dosarelor de licitații, orice fel de documentații tehnice și de specialitate.
  • Servicii de interpretariat în domenii precum: tehnic, economic, bancar, medical, juridic, IT, publicitar etc. Vă punem la dispoziție interpreți autorizați profesioniști pentru a vă înlesni comunicarea cu partenerii de afaceri în cadrul conferințelor, întâlnirilor de afaceri, licitațiilor, declarațiilor notariale etc. Colegii noștri vă vor asigura servicii de interpretariat simultan sau consecutiv rapid și eficient.

Avantaje pentru persoane juridice:


  • Transportul gratuit al traducerilor dvs. până la biroul/ compania dvs. în cazul clienților persoane juridice
  • Prioritate la livrarea traducerilor pentru partenerii noștri persoane juridice
  • Flexibilitate în alegerea modalității de plată.

O descriere detaliată a serviciilor oferite de noi pentru companii puteți vedea accesînd pagina de Servicii.


Blogul Bufnitei Acta.Doc
25.10.2014
Perfectioneaza-te in domeniul traducerilor! Vino la cursul ACTA.DOC pentru traducatori!
Centrul de traduceri ACTA.DOC organizeaza, in perioada 15-16 noiembrie 2014, un curs intensiv de formare pentru traducatorii de engleza, italiana, spaniola, franceza si germana la inceput de cariera.
29.09.2014
3 lucruri despre traducerea corecta a materialelor de marketing
Materialele de marketing reprezinta una din marile provocari, deoarece localizarea presupune gasirea subtilitatilor de exprimare a caracteristicilor unui produs/serviciu, a beneficiilor, senzatiilor,
NEWSLETTER
+40 232 256.309
Lapusneanu Office
+40 232 249.288
Sf. Lazar Office

off line
optimizare seo