RO
EN
ES
IT
FR
DE
 
 
Serviciul de localizare sau cum sa le vorbesti celorlalti „pe limba lor”

In era globalizarii si conectivitatii instante, orice mesaj este accesibil rapid aproape oricui, din orice parte a lumii. Pentru a te face cu adevarat inteles, este esential sa te adresezi celorlalti „pe limba lor”.


In multe domenii ce implica extindere si comunicare dincolo de granitele propriei tari, transmiterea mesajului intr-o limba de circulatie internationala nu este intotdeauna suficienta; s-a observat preponderenta cu care publicul tinta de pe pietele locale reactioneaza la informatiile primite in limba sa materna. Totodata, nici traducerea in limba tarii in cauza nu rezolva problema in totalitate.


Pentru intelegerea corecta si atingerea obiectivelor (popularizare, vanzari internationale etc.) este esentiala adaptarea mesajului la contextul cultural, social si economico-politic; aceasta adaptare este realizata prin localizare.


Prin urmare, localizarea presupune o cunoastere aprofundata a culturii tarii in care urmeaza sa fie diseminat mesajul, astfel incat adaptarea sa aiba un grad inalt de precizieProcesul de localizare este unul esential atunci cand discutam despre adaptarea lingvistica si culturala a softurilor, site-urilor, textelor tehnice, instructiunilor de montaj si utilizare a produselor comercializate in alte tari decat cele de provenienta, prezentarilor turistice si mai ales in cazul materialelor de marketing.


Vrei sa iti extinzi afacerea si sa cuceresti noi piete? Asigura-te ca website-ul tau sau materialele tale de prezentare sunt relevante pentru vizitatori si utilizatori

Apeleaza la servicii de localizare ca sa fii sigur ca vei comunica corect si eficient cu noii clienti.
NEWSLETTER
+40 232 256.309
Lapusneanu Office
+40 232 249.288
Sf. Lazar Office

off line
optimizare seo