RO
EN
ES
IT
FR
DE
 
 
De ce beneficii se bucura clientii centrului de traduceri Acta.Doc?

In cei 12 ani pe piata serviciilor de traduceri din Iasi, centrul de traduceri Acta.Doc si-a consolidat pozitia de lider in domeniu devenind un partener strategic atat pentru clientii persoane juridice, cat si pentru clientii persoane fizice. In acest context, serviciile oferite de noi s-au diversificat cu scopul de a raspunde solicitarilor clientilor nostri.

Iata cateva dintre beneficiile pe care le au clientii care apeleaza la serviciile de traduceri oferite de Acta.Doc:


  1. Suntem usor de localizat. Avem trei puncte de lucru in zone cheie ale orasului Iasi, usor de gasit de catre Dvs.: Str.Sf. Lazar, Str. Lapusneanu si Str. C.Negri 2-4.


  1. Puteti trimite comenzi online sau solicita o evaluare de pret pentru o traducere. Folositi cu incredere formularul „Solicita o evaluare de pret” si economisiti timp si bani.
  2. Puteti beneficia de serviciul de curierat. In cazul unui contract de prestari servicii, clientii persoane juridice pot solicita preluarea documentelor si livrarea lor. Practic, noi vom prelua documentele de la sediul Dvs. urmand sa vi le livram traduse sau corectate, legalizate sau apostilate, dupa caz.
  3. Flexibilitate la plata. Contravaloarea traducerilor realizate la oricare din birourile Acta.Doc poate fi achitata atat cash, cat si prin virament bancar, ordin de plata etc.
  4. Consultanta/consiliere gratuita. Atat prin intermediul website-ului www.actadoc.ro, cat si pe pagina de Facebook, putem raspunde intrebarilor Dvs. privind traducerea documentelor, serviciile de interpretariat sau oricare dintre serviciile noastre.

Contactati-ne cu incredere si vom raspunde in cel mai scurt timp  solicitarilor/intrebarilor dumneavoastra.


NEWSLETTER
+40 232 256.309
Lapusneanu Office
+40 232 249.288
Sf. Lazar Office

off line
optimizare seo