RO
EN
ES
IT
FR
DE
 
 
Revizia profesionala a traducerilor, un serviciu avantajos

​Ati fost pus vreodata in situatia de a traduce singuri documente sau e-mailuri si ati ezitat inainte sa le trimiteti pentru ca erati nesigur de acuratetea traducerii? Este o situatie des intalnita, mai ales daca ne referim la traducerea unor CV-uri, scrisori de intentie, e-mailuri de afaceri sau scrisori oficiale. Greselile de gramatica, vocabular sau sintaxa il pot impiedica pe un candidat altfel competent sa obtina un loc de munca fara a i se oferi macar sansa unui interviu, sau pot face ca un e-mail in care solicitati ceva sa nu fie luat in serios.

Ca sa aveti garantia ca traducerea facuta de dumneavoastra este corecta si va reprezinta asa cum doriti, va recomandam sa apelati la serviciul de revizie traduceri oferit de Acta.Doc.

Prietenii priceputi pot sa nu aiba nivelul de cunostinte al traducatorilor autorizati sau pot fi prea ocupati sa rezivuiasca un text pentru care aveti un deadline strans.

Prin urmare, un serviciu de rezivie profesionala este cel mai elegant mod prin care puteti evita situatiile stanjenitoare in care un document de specialitate are termeni folositi impropriu sau expresii nefericite.
 
Care sunt avantajele serviciului nostru?

Economisiti timp
- corectura unei traduceri necesita mai putin timp decat traducerea integrala, iar daca aveti un program aglomerat, ne puteti trimite materialul/ textul prin e-mail si puteti plati prin banca. Odata ce avem confirmarea platii, va trimitem textul corectat inapoi.

Economisiti bani
- costul unei traduceri este mai mare decat cel al unei revizii;

Obtineti o traducere exacta - verificarea suplimentara de catre un specialist va ofera garantia unui text corect, care nu lasa loc de interpretari.

Va imbunatatiti cunostintele
- comparand textul revizuit cu cel original, observati greselile facute si puteti invata din ele.

Textele de revizuit pot fi trimise
prin e-mail, insotite de textul original, iar dupa confirmarea platii, ce poate fi facuta si prin banca, primiti in scurt timp materialele corectate. In functie de importanta continutului, traducerea dumneavoastra poate fi revizuita si de un vorbitor nativ.

Oricand nu sunteti siguri de traducerea facuta sau doriti o a doua parere avizata, apelati cu incredere la serviciile noastre. Destinatarul va aprecia continutul de calitate, iar reputatia dumneavoastra va avea de castigat.

 
NEWSLETTER
+40 232 256.309
Lapusneanu Office
+40 232 249.288
Sf. Lazar Office

off line
optimizare seo