RO
EN
ES
IT
FR
DE
 
 
​Traduceri auto de calitate pentru inmatricularea autovehiculelor importate

Achizitionarea unui autoturism este, fara indoiala, un moment important si necesita o analiza amanuntita a ofertelor existente pe piata. Desigur, exista avantaje si dezavantaje, dar decizia finala trebuie sa tina cont de o serie de factori, dintre care cei mai importanti sunt costurile finale ale achizitiei, dar si pasii ce trebuie urmati pentru inmatricularea autovehiculului.

In ultima perioada s-a observat o preferinta a romanilor pentru masinile second hand. De cele mai multe ori, acestea sunt aduse din state membre ale Uniunii Europene, ceea ce face ca la inmatriculare sa fie necesare cateva documente suplimentare pe care va trebui sa le traduceti.

In cazul masinilor cumparate din afara tarii, pe langa documentele cerute in mod obisnuit, veti avea nevoie si de cateva traduceri ale actelor originale ale masinii. Pentru a fi siguri ca nu veti intampina probleme pe parcursul procedurii de inmatriculare, apelati la o echipa de profesionisti. In acest fel, puteti fi siguri ca actele Dvs. sunt traduse si legalizate la timp si corect.

In continuare va prezentam actele auto ce trebuie traduse in limba romana:

  • cartea de identitate a autovehiculului. Traducerea acesteia este necesara pentru a oferi autoritatilor romane toate detaliile tehnice si pe cele de identificare ale masinii.  
  • contractului de vanzare – cumparare si factura pentru a face dovada transferului de proprietate. Astfel, va va fi confirmat dreptul de proprietate asupra autovehiculului pe care doriti sa-l inmatriculati.

Din momentul in care aveti documentele originale, firma noastra se va ocupa de traducerea actelor, asigurandu-va de conformitatea cu informatiile din actele straine. Totodata, compania noastra va poate ajuta si sa legalizati documentele deoarece s-ar putea sa aveti nevoie ca unele documente sa fie insotite de legalizare.

Desigur ca traducerea actelor auto se poate face si din limba romana intr-o limba straina. Acta.Doc traduce in 35 de limbi despre care puteti citi aici.

Pentru a afla costul estimative al traducerii actelor auto puteti verifica aici preturile noastre, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact sau pe messenger.NEWSLETTER
+40 232 256.309
Lapusneanu Office
+40 232 249.288
Sf. Lazar Office

off line
optimizare seo