RO
EN
ES
IT
FR
DE
 
 
​Traduceri perfecte pentru legalizare notariala fara costuri suplimentare
​Aveti nevoie de traduceri legalizate de un notar public? Stiati ca incepand cu luna septembrie, conform noii Legi a Notarilor, procedura de pregatire a documentelor presupune mai multi pasi, mai multe documente, ceea ce inseamna mai multi bani din buzunarul dumneavoastra?

Acta.Doc va ajuta sa economisiti! Veniti la oricare din birourile de traduceri Acta.Doc din Iasi pana la sfarsitul lunii decembrie si beneficiati de oferta noastra: toate procedurile necesare pregatirii documentelor Dvs. pentru a fi legalizate de un notar public sunt gratuite! Astfel, veti plati doar costul traducerii autorizate si nu veti mai plati pentru:

  • copia dupa documentul original, atasata traducerii, stampilata intre foi si vizata de traducator;
  • incheierea traducatorului, adica un text prin care traducatorul autorizat certifica exactitatea traducerii realizate conform documentului original in limba sursa; in cazul retroversiunilor, incheierea traducatorului trebuie sa fie bilingva, respectiv in limba romana si in limba tinta a traducerii (ex: daca este o traducere din romana in italiana, incheierea traducatorului va figura la finalul traducerii, atat in limba romana, cat si in limba straina);
  • incheierea de legalizare notariala, adica un text prin care notarul public certifica faptul ca semnatura traducatorului este autentica si ii apartine unui traducator autorizat; in cazul retroversiunilor, si incheierea de legalizare notariala trebuie sa fie bilingva, adica in limba textului sursa (romana) si in limba tinta a traducerii.

Cu Acta.Doc, economisiti bani si castigati mai mult timp.


NEWSLETTER
+40 232 256.309
Lapusneanu Office
+40 232 249.288
Sf. Lazar Office

off line
optimizare seo